Voor deze 2 ongelooflijk lieve meiden (11 en 8) zoek ik een steungezin. Hun moeder is een fantastisch lieve mama voor de meiden en met z’n drietjes vormen ze een prachtig gezin. Ze zijn goed op elkaar afgestemd en dol op elkaar.
Vanwege lichamelijke klachten is hun moeder constant op zoek naar een goede balans. Ze wordt al blij van de gedachte dat ze weleens extra ondersteuning mag ontvangen in het weekend en op woensdagavond zodat ze zelf naar zwemles kan gaan. Het helpt haar enorm dat er op dat moment iemand bij de meiden thuis is zodat ze niet altijd mee hoeven te gaan.

De zusjes zijn erg creatief, zorgzaam, giechelen veel en dansen graag. Zij zijn ook niet bang om hun hart te openen waardoor al snel een klik kan ontstaan. Het lijkt hen heerlijk om samen met jullie te knutselen, wandelen of iets anders gezelligs te doen.

Heb jij extra tijd en aandacht om dit liefdevolle gezin te ondersteunen?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in (omgeving) Maastricht:

  • Dat af en toe tijd en zin heeft om in het weekend met de zusjes iets leuks te doen;
  • Dat tijdelijk op woensdagavond (een uurtje) bij de meiden thuis kan blijven zodat hun moeder naar zwemles kan gaan.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Delina Overdijk, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Maastricht, via delina@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-18596848

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.