Buurtgezinnen zoekt een steungezin voor een meisje van 5 jaar. Ze woont met haar moeder, grote broer en zus in Fokkesteeg. Er speelt veel in dit gezin en de zorg voor haar kinderen is wat deze moeder op de been houdt. Lichamelijk en mentaal kost het haar veel energie. Ze gunt haar kinderen meer. Het zou enorm helpend zijn als het jongste meisje in het weekend een paar uurtjes bij een ander gezin mag meedoen. Deze moeder heeft dan even tijd voor haar oudere kinderen of om zelf bij te tanken.

Het meisje is lief en pittig. Thuis kan ze zich moeilijk vermaken en vraagt daarom veel aandacht van haar moeder. Ze gaat graag naar school en het gaat goed. In gedrag valt ze niet op. Voor baby’s is ze heel lief. Ze is gek op spelletjes doen, dieren, salto’s maken en soms kleuren.

Wil jij dit meisje beter leren kennen?

Herken jij je in onderstaand profiel?

Profiel steungezin

Wij zoeken in Nieuwegein een veilige plek:

  • Waar dit meisje in het weekend een dagdeel welkom is;
  • Met een kind in dezelfde leeftijdsfase zou leuk zijn;
  • Waar deze peuter omringd wordt met positieve aandacht.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Peggy Louwaars, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Nieuwegein via peggy@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06-24268314.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.