Deze lieve meid (13) heeft een tijdje gewacht om Buurtgezinnen te benaderen. Het is tenslotte ook wel een beetje spannend zo’n stap. Toch mist ze wat thuis. Ze groeit op zonder broertjes en zusjes en hoewel haar ouders heel leuk zijn, zou zij het gezellig vinden om aan te schuiven bij een gezin met meiden.

In het begin kijkt deze leuke meid nog een beetje de kat uit de boom. Als ze eenmaal haar plekje heeft gevonden vindt ze het leuk om samen te dansen, muziek te luisteren, filmpjes te maken of een beetje te tutten met make-up. Gewoon, van die echte meidendingen. Een gezin met andere meiden van haar leeftijd zou ze daarom heel leuk vinden. Ook is ze dol op  huisdieren.

Heb jij zo’n meidenhuis en mag daar nog wel een leuke meid bij?

 

Profiel steungezin

Wij zoeken een warm gezin:

  • Met meiden tussen de 12 en 15 jaar;
  • Dat ruimte heeft in het weekend of een doordeweekse dag na school;
  • Rondom Meppel centrum woont.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Eveline Smildiger, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Meppel, via eveline@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06-23208721.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.