We zoeken voor een jongetje van bijna 3 en zijn zusje van 2 een gezellig steungezin. Een fijne plek waar ze een middag per week of om de week mogen komen kletsen en spelen.

In dit liefdevolle maar drukke gezin is de rust soms ver te zoeken. De drie jonge kinderen willen graag hun aandacht en de ouders zorgen daar ook voor. Toch voelt het voor deze ouders alsof ze altijd aan het rennen zijn. Momenten waarop er wat meer rust is, zijn voor het hele gezin meer dan welkom. Zo is de hardwerkende vader is nog herstellende en de moeder mag vanwege haar aandoening niet teveel druk ervaren. Daarom zou een fijn steungezin net dat steuntje in de rug zijn.

De aanhankelijke jongen houdt van aandacht en een knuffel op zijn tijd. Hij is ook erg ondernemend, klimt graag en is niet snel bang. Gezellig samen kletsen of spelen doet dit mannetje graag.

Zijn schattige zusje doet haar broers graag na. Ze is het liefst overal bij. Het meisje is wat rustiger dan haar broers en maakt makkelijk contact. Knipogen kan ze al goed. Dat is zo schattig!

Lijkt het je leuk om deze lieverds af en toe in je huis te ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin of ouder echtpaar in Valkenswaard:

  • Voor een middag in de week of om de week;
  • Dat het leuk vindt om met deze broer en zus (bijna 3 en 2 jaar) te kletsen en spelen;
  • Dat de kinderen een rustige plek kan bieden en 1 op 1 aandacht.

Bijzonderheden

Ben je een gezin met kinderen? En zou je het leuk vinden om de grote broer van dit duo een fijne plek te bieden? Bekijk hier zijn profiel.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Cora van Herk, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Valkenswaard, via Cora@buurtgezinnen.nl Of bel: 06-39415313.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.