Samen met zijn ouders en broertjes vormt hij (6) een warm hartelijk gezin. Maar de behoefte van de jongens loopt momenteel ver uiteen. Deze jongen heeft veel aandacht begeleiding en structuur nodig. Het liefst één op één. Maar dat is lastig met nog twee broertjes die ook graag hun momentje krijgen.
Het zou fijn zijn als er jij met hem iets leuks gaat doen. Dan hebben zijn ouders wat extra tijd voor de andere twee en heeft deze jongen wat aandacht voor hemzelf.

Het is een rustige jongen, die graag buiten is (speeltuintje), met water speelt, iets lekkers bakt maar ook even rustig naar een filmpje kan kijken. Maar hij doet alles wel heel graag met iemand naast hem.

Geef jij hem dat momentje exclusieve aandacht?

Profiel steungezin

Wij zoeken een steunouder in de omgeving van Druten:

  • Waar deze jongen op maandag of woensdagmiddag welkom is;
  • Indien mogelijk ook een weekend dag in de 3 a 4 weken;
  • Liefst zonder kinderen of met al wat oudere kinderen.

Bijzonderheden

Voor zijn broertje zoeken we ook een steungezin. Lees zijn oproep hier

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Nathalie de Jonge, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Druten via nathalie@buurtgezinnen.nl of bel 06-55501597.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.