In Haarlem woont een echtpaar met een 4 maanden oude tweeling. Dit geluk willen zij graag delen met een echtpaar, een stel of een ander gezin in de buurt. Familie woont in het buitenland, vrienden en kennissen springen bij waar ze kunnen. Wat zou het fijn zijn als zij meer hulp bij het zorgen voor hun kindjes kunnen krijgen.

We zoeken ouders die zelf net een kleintje hebben of die ouders van een tweeling zijn en het leuk vinden om met dit gezin op te trekken. Maar ook mensen zonder kinderen, die een opa/oma of oom/tante rol willen vervullen zou dit gezin heel waardevol vinden voor hun tweeling.

In het begin zullen jullie met elkaar afspreken, op termijn hopen deze ouders dat hun tweeling misschien ook eens bij jullie mag zijn zonder hen erbij.

Gaan jullie deze 2 knulletjes zien opgroeien?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin of echtpaar:

  • Dat mee wil (be)leven met dit gezin;
  • Waar de tweeling op termijn ook eens zonder de ouders erbij kunnen zijn;
  • In Haarlem Oost of nabije omgeving.

Wil je meer weten? 

Dan kun je contact opnemen met Esther Groenheide, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeenten Haarlem en Zandvoort via esthergroenheide@buurtgezinnen.nl Of bel 0640655576.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.