Buurtgezinnen is op zoek naar een logeerplek voor een vrolijke en energieke jongen (11). Deze knul vormt samen met zijn vader, (bonus)moeder en 2 broertjes een zorgzaam, lief en gestructureerd gezin. Door omstandigheden heeft deze jongen in zijn jonge leventje al heel wat meegemaakt. Hij heeft weinig vrienden en kan sociale situaties soms lastig inschatten. Zijn ouders gunnen hem een plekje waar hij echt gezien wordt en zichzelf mag zijn.

De jongen is lief voor de mensen om hem heen en staat altijd klaar om je te helpen. Hij speelt graag met Lego en heeft veel fantasie. Deze kletskous is overal voor in, zoals een spelletje, een uitstapje of samen een boodschap halen.

Maak jij tijd vrij voor deze lieve knul?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in (de buurt van) Kesteren:

  • Waar deze jongen 1x per maand van zaterdag op zondag mag komen slapen;
  • Dat hem structuur en veiligheid kan bieden;
  • Met oudere kinderen of kinderen die het huis uit zijn.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Froukje van Haut, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Neder-Betuwe, via froukje@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22961694.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.