Voor een meisje (3) in Zandvoort zoeken we een bonus oma en opa of steuntante en oom waar ze echt familiegevoel mag ervaren. Fijn als haar moeder en haar broer af en toe ook mogen aanschuiven om echt een band met elkaar op te bouwen.
Dit gezin is vorig jaar in Zandvoort komen wonen. Hun familie woont wat verder weg en de moeder mist de gezelligheid van familie in de buurt. Ze hoopt voor haar dochtertje een lieve tweede familie te vinden waar ze zelf ook een klik mee heeft.

De moeder werkt 4 dagen in Haarlem en het meisje gaat dan ook daar naar de kinderopvang. Dat zijn best lange dagen voor de kleine meid. Als jij haar eens eerder op kan halen zou dat fijn zijn. Dus als je in Haarlem woont nodig ik je graag uit om te reageren.
Op vrijdagen en in het weekend is juist een familie in Zandvoort heel fijn, omdat het meisje daar over een jaartje naar school gaat. De moeder zou het zo fijn vinden als zij allemaal dichtbij familiegevoel mogen ervaren.

Haar dochtertje is een vrolijk nieuwsgierig meisje. Ze houdt van schilderen, op muziek dansen en lekker naar buiten.

Mag ze dat ook bij jullie komen doen?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoek een steunfamilie, bonus oma en opa of een steuntante en oom:

  • In Zandvoort op vrijdag om de week of in het weekend;
  • In Haarlem nabij Westergracht op een doordeweekse middag (behalve vrijdag);
  • Waar ook de moeder en de broer van dit meisje af en toe welkom zijn.

Wil je meer weten? 

Dan kun je contact opnemen met Esther Groenheide, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Zandvoort via esthergroenheide@buurtgezinnen.nl Of bel 0640655576.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.