Buurtgezinnen zoekt een fijne plek voor een jongetje van 2 jaar. Met zijn vader en moeder woont hij in Hoog-Zandveld. Zijn zus en broertjes gaan naar school. Deze moeder is positief en helpt graag andere mensen. Sinds kort denkt ze gelukkig ook aan zichzelf en is ze gestart met de verwerking van gebeurtenissen in het verleden. Haar fysieke beperkingen zijn blijvend. Ze gunt haar zoontje een fijne plek waar hij mag spelen als zij op maandag therapie heeft.

Dit jongetje is vrolijk en aan het ontdekken. Hij is makkelijk te vermaken en vindt alles leuk! je kan dus samen een boekje lezen, spelen of naar buiten gaan. In de middag slaapt hij nog een paar uurtjes.

Mag deze knul op maandag bij jou?

Profiel steungezin

Wij zoeken in Nieuwegein een veilige plek:

  • Waar dit jongetje op maandagochtend welkom is (om de week is ook mogelijk);
  • Met een kind in dezelfde leeftijdsfase zou leuk zijn;
  • Waar deze jongen positieve aandacht krijgt;
  • Met mensen die ervaring hebben met peuters.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Peggy Louwaars, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Nieuwegein via peggy@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06-24268314.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.