Wij zoeken een warm en hartelijk steungezin voor een vrolijke en enthousiaste 10-jarige meid, wonend vlakbij het Rembrandtpark. Ze houdt enorm van circuslessen, knutselen en met haar lego spelen. Dit dametje is sociaal, creatief en kan ook goed zelfstandig spelen. Dit laatste is vaak nodig omdat haar alleenstaande moeder om gezondheidsredenen veel moet rusten. Ze zou haar dochter graag een fijne gezellige tijd gunnen, ook op die momenten.

Daarom zoeken we een liefdevol gezin waar dit meisje af en toe kan aansluiten om zorgeloos te spelen met andere kinderen. Ze is makkelijk in de omgang, snel enthousiast en, zoals ze zelf zegt, soms een beetje eigenwijs. Toch vindt ze het best spannend om nieuwe mensen te ontmoeten. We hopen voor haar een plek te vinden waar ze zich thuis voelt en fijn kan spelen.

Hebben jullie een gezellige sfeer thuis en willen jullie dit meisje met open armen ontvangen?

Profiel steungezin

We zoeken een enthousiast gezin, een vlotte oma en opa of een ondernemende tante in Amsterdam-West of Nieuw-West:

  • Waar dit meisje eens per week of om de week welkom is om te spelen;
  • Dit kan een middag na school of in het weekend;
  • Waar een speelmaatje woont of juist met een volwassene die alle aandacht voor haar heeft;
  • Dat af en toe ook in vakanties wil afspreken om haar moeder wat extra te ondersteunen.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Shanna Le Double, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam-West, via shanna@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48683530.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.