Buurtgezinnen is voor 2 broertjes (9 en 11 jaar) en hun zusje (5) op zoek naar een steungezin in Malden of directe omgeving. Dit kan een sociaal stel, gezin of ouder echtpaar zijn, wat telt is de klik!
De afgelopen tijd is behoorlijk pittig geweest voor dit vriendelijke gezin. De vader en moeder zijn op, en kunnen wel wat ruimte gebruiken om op adem te komen.

Familie en vrienden helpen waar zij kunnen, maar kunnen  geen structurele steun bieden. Wat zou het fijn zijn als iemand in de buurt hun kinderen ééns per maand in het weekend welkom heet voor een ontspannen (mid)dag. In die tijd kunnen hun ouders even opladen en dat is voor iedereen goed.

Het meisje (5) is vriendelijk en sociaal, houdt van knutselen, spelletjes spelen en is graag buiten.
De middelste zoon (9) is erg intelligent en gevoelig. Hij is soms wat meer op zichzelf maar houdt ook erg van gezelligheid. Deze voetballer houdt van computeren.
De oudste jongen (11) is creatief, kan intens voelen, snel denken en heeft voor zijn leeftijd al een flinke talenknobbel! Daarbij heeft hij een passie voor koken en is een echte fijnproever.

Heb jij tijd en ruimte om deze lieve kinderen een fijne dag te bezorgen?

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin in (omgeving) Malden:

  • Dat de drie kinderen eens per maand een weekenddag- of dagdeel wil ontvangen (woensdagmiddag zou in overleg ook een optie zijn);
  • Een (ouder) actief echtpaar past ook heel goed bij de kinderen;
  • Dat zeer stabiel is en (bij voorkeur) kennis en/of ervaring heeft met hoogbegaafdheid.

Wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact op met de coördinator van Buurtgezinnen, Sophie Westerink: sophie@buurtgezinnen.nl 06-25452105.