Buurtgezinnen zoekt ondersteuning voor de ouders van een tweeling van 1 jaar. Na een moeilijke start gaat het nu gelukkig goed met de meisjes. Hun vader werkt en wordt maandelijks behandeld voor zijn chronische ziekte. De moeder werkt ook en heeft het mentaal zwaar. Ze heeft nu niet het gevoel dat ze tijd heeft om hieraan te werken. Wat hulp is dan ook heel welkom. Ik vind het knap hoe deze ouders samen de afgelopen 1,5 jaar zijn blijven staan. Maar wat dit gezin nodig heeft, is rust. Als je de tweeling wilt opvangen komt de moeder meer aan zichzelf, en haar andere kinderen, toe.

Deze meisjes zijn de jongsten in het gezin en vragen andere aandacht dan hun grote broer en zusjes. Ze zijn rustig en snel tevreden. Overdag met ze spelen, knuffelen en wandelen vinden ze heel fijn. In hun ontwikkeling is de volgende stap zelfstandig kunnen zitten.

Gaat jouw hart sneller kloppen van de verzorging van baby’s? Dan hoop ik snel van je te horen!

Profiel steungezin

Wij zoeken iemand in Nieuwegein:

  • Met ervaring met baby’s en/of een tweeling;
  • Waar deze meisjes een ochtend in de week welkom zijn (maandag, dinsdag, donderdag of in het weekend);
  • Zonder huisdieren en waar niet gerookt wordt.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Peggy Louwaars, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Nieuwegein via peggy@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06-24268314.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.