Vrolijk en nieuwsgierig. Zo zou je dit kleine mannetje (2) zeker kunnen omschrijven. Als ik aan hem denk zie ik zijn vrolijke glimlach. Helaas is onlangs zijn moeder overleden. Dat betekent dat alles nu bij zijn vader terechtkomt. Maar die heeft soms wel behoefte aan even wat tijd alleen om te verwerken wat er allemaal is gebeurd. Wat zou het fijn zijn als zijn zoon dan lekker mag spelen en meedraaien bij jullie terwijl zijn vader even weer op adem komt. Helemaal fijn is het als het een gezin is waar ook Spaans wordt gesproken zodat dit jongetje met de familie van zijn moeder kan blijven communiceren. 

Deze leergierige jongen houdt van spelen. Hij lacht graag en speelt ook graag op de tablet. Lekker op de grond met alles wat rijdt, van auto’s tot trucks, vindt hij prachtig. Van een complimentje als hij iets goed heeft gedaan, gaat hij stralen.  

Ben jij of ken jij het gezin voor deze lieve jongen?   

Schroom dan niet en neem contact met mij op. 

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt voor deze jongen (2) een steungezin in Amsterdam Zuidoost:  

  • Met kind(eren) om mee te spelen;  
  • Bij voorkeur een gezin dat Nederlands en Spaans spreekt; 
  • Waar dit jongetje wekelijks kan spelen. 

 

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Rosita Mo-Ajok, coördinator Buurtgezinnen Amsterdam Zuidoost, rosita@buurtgezinnen.nl of 06-4224 2525.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.