Buurtgezinnen zoekt in Hendrik-Ido-Ambacht een steungezin voor een meisje van 2 jaar. Ze groeit op een gezin met haar ouders en oudere broertje. Het opvoeden van de kinderen vraagt soms veel van deze moeder. Voor haar zou het fijn zijn om op bepaalde momenten haar handen vrij te hebben, waardoor ze ook tijd heeft voor zichzelf.

Dit meisje ontwikkelt zich goed. Het is een enthousiaste, lieve en op bepaalde momenten pittige dame. Ze vindt het heerlijk om te spelen en geniet van aandacht van haar moeder. Het zou fijn zijn als dit meisje ongeveer eens in de twee weken naar een ander gezin kan gaan om te spelen. De ouders zouden het heel leuk vinden als hun dochtertje meer contact zou hebben met leeftijdgenoten of iets oudere kinderen.

Dit meisje vindt het heerlijk om naar buiten te gaan en lekker te klimmen, klauteren en spelen. Het gezin heeft geen tuin en het ontbreekt de moeder op bepaalde momenten aan energie om naar buiten te gaan. Het zou voor deze meid heel leuk zijn als ze met andere kinderen buiten kan spelen.

Welk actief gezin neemt dit dametje mee naar buiten om de wereld te ontdekken?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Hendrik-Ido-Ambacht:

  • Dat dit meisje ongeveer eens per week of per 2 weken bij voorkeur in het weekend welkom heet;
  • Dat kinderen in dezelfde leeftijd of iets ouder heeft;
  • Dat actief is en graag buiten is.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Simone Meijer, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, via simone@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-51448086.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.