Voor twee lieve zusjes van 2 jaar en 6 maanden oud zoeken we een steungezin. Ze komen uit een warm gezin waar de ouders met veel toewijding voor hen zorgen.
Het gezin geniet van leuke uitjes zoals naar Fien en Teun of de dierentuin gaan.

De moeder heeft een chronische aandoening waardoor ze continu pijn heeft en snel vermoeid is. Soms is het haar allemaal even te veel.
De vader werkt fulltime om voor het gezin te kunnen zorgen en doet zijn best wanneer hij thuis is.
We zoeken een liefdevol gezin dat af en toe een helpende hand wil bieden. Met één keer in de maand een dagdeel in het weekend zouden ouders al heel erg geholpen zijn. Ook is het fijn als de moeder jullie in uitzonderlijke gevallen mag bellen wanneer het echt te zwaar voor haar is.

De oudste van 2 jaar is een zorgzaam meisje dat graag met van alles en nog wat speelt. Het is ook wel een beetje een rommelkontje, vertelt haar moeder.
Haar zusje van 6 maanden is vooral heel lief en vindt het heerlijk om geknuffeld te worden.

Zijn jullie dat gezin dat deze meisjes een fijn en vertrouwd plekje kan bieden? En voor de ouders een helpende hand kan zijn?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in de buurt van Nieuwpoort, Groot-Ammers, Arkel of Langerak:

  • Dat een weekend per maand beschikbaar is;
  • Waar deze zusjes extra liefde en aandacht mogen krijgen;
  • Bij voorkeur een gezin zonder honden.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Linda van der Burgh, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Molenlanden, via linda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-38720258.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.