Buurtgezinnen zoekt ondersteuning voor een jongen van 7 jaar oud. Hij woont met zijn moeder in Batau. Deze moeder werkt en zorgt alleen voor haar zoon. Na een lange stressvolle periode kunnen zij vooral rust en positiviteit gebruiken. Af en toe in het weekend meedraaien in een ander liefdevol gezin, is wat deze jongen nodig heeft. Zijn moeder krijgt dan even ruimte om haar energie weer op te laden.

De gebeurtenissen in hun leven hebben impact gehad op deze jongen. Hij heeft structuur en duidelijkheid nodig. Wat meer loskomen van zijn moeder zal hun beiden goed doen.

Deze lieverd kletst graag en is leergierig. Hij is gek op voetbal, buitenspelen, Lego, Playmobil en Nintendo (Minecraft). Lang stil zitten en te veel prikkels, vindt hij niet fijn. Hij is lerende om nog beter met zijn emoties om te gaan.

Is deze jongen een match met jouw zoon?

Profiel steungezin

Wij zoeken in Nieuwegein een gezin:

  • Met een zoon tussen de 7 en 12 jaar oud;
  • Waar deze jongen in het weekend een dagdeel mag meedoen (om de week mag ook);
  • Met een hond. Zal hij helemaal geweldig vinden!

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Peggy Louwaars, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Nieuwegein via peggy@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06-24268314.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.