Deze twaalfjarige jongen groeit op in een klein, betrokken gezin met een actieve vader en een lieve moeder. Zijn ouders komen zelf ook uit een klein gezin. Dat betekent dat hij opgroeit zonder broertjes, zusjes, nichtjes of neefjes en ook in de buurt heeft hij weinig vrienden. Daarom zou hij graag gaan spelen bij een gezin met kinderen en deel uitmaken van het gezinsleven. Vrienden maken is zijn grootste wens en zijn ouders gunnen hem dat zeer.

De jongen heeft een talent voor fotograferen en houdt van voetballen en spelletjes doen. Hij is dol op dieren en gaat graag naar school en de BSO. Maar het allerliefste speelt hij samen met leeftijdsgenoten. Contact leggen vindt hij dan wel lastig. Hij is jong voor zijn leeftijd en sociaal een beetje onhandig. Waardoor hij op dit gebied wat begeleiding nodig heeft. Door succeservaringen op te doen zal zijn zelfvertrouwen toenemen.

Zijn jullie het gezin met kinderen dat deze jongen daarbij kan helpen?

Profiel steungezin

We zoeken een gezin in Zevenaar:

  • Waar deze jongen om de week op vrijdagmiddag welkom is;
  • Met kinderen van zijn leeftijd of jonger;
  • Dat een sociaal veilige speelomgeving kan bieden.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Nicole Burgers, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Zevenaar, via nicoleburgers@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06- 42270008.