Buurtgezinnen zoekt een fijne plek voor een lieve jongen van 8 jaar. Hij woont met zijn vader, moeder en zus in Jutphaas-Wijkersloot. De vader werkt fulltime en combineert dat met het grootste deel van de zorg thuis. De moeder werkt ook en volgt een traject om de toekomst weer positief tegemoet te zien. Sinds kort zit deze jongen op een andere school. Een maatje om af en toe samen mee op te trekken, zal hem goed doen. Zijn ouders hebben dan even tijd voor hun dochter of om zelf op adem te komen.

Deze rustige jongen leest graag en is slim voor zijn leeftijd. Thuis speelt hij graag op zijn WII/Switch of maakt een puzzel. Maar lekker naar buiten gaan om te fietsen of skaten vindt hij ook leuk. Hij is verlegen en soms wat onzeker. Zichzelf mogen zijn en bevestiging helpt hem daarbij.

Is deze jongen een match met jullie zoon?

Profiel steungezin

Wij zoeken in Nieuwegein of IJsselstein een gezin:

  • Met een zoon tussen 8 en 10 jaar oud;
  • Waar deze jongen een middag in de week welkom is (maandag of donderdag);
    Om de week of in het weekend is ook bespreekbaar;
  • Waar niet gerookt wordt.

Bijzonderheden:

Voor zijn zus zoeken we ook een steungezin. Lees haar oproep hier.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Peggy Louwaars, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Nieuwegein via peggy@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06-24268314.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.