Buurtgezinnen zoekt voor deze levendige en vrolijke jongen van 7 en zijn moeder een gezin om samen dingen te ondernemen. Ze wonen in de Bloemenbuurt in Ede en het liefst vinden we een gezin dat ook een beetje in de buurt woont. Dan kunnen jullie elkaar ook eens ontmoeten in een speeltuin in de buurt.

De moeder woont alleen met haar zoon in een sfeervol ingericht appartement met een hele lieve kat. Ze zouden het allebei leuk vinden om er samen met anderen wat meer op uit te gaan. Met z’n tweeën doen ze dat al wel, maar samen is veel leuker! Ze komen oorspronkelijk niet uit Ede en er is ook geen familie die dichtbij woont. Een speelmaatje in de buurt voor na school of in het weekend zou leuk zijn.

De jongen is levendig en spontaan. Hij maakt makkelijk contact en vindt veel dingen leuk. Zijn fantasie is groot, hij zou het leuk vinden om ook buiten te spelen met een vriendje. Hij dol op spelletjes doen, grappige spelletjes dan 😉. Zijn moeder houdt ook van gezelligheid, ze is een spontane en vlotte vrouw.

Zijn jullie het gezin dat het ook leuk vindt om erop uit te gaan? Willen jullie dat ook samen doen?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Ede:

  • Dat houdt van spontaniteit en gezelligheid;
  • In Ede Centraal, Vogelbuurt, Bloemenbuurt of Klaphek;
  • Waar het jongetje wekelijks na schooltijd welkom is (dag en tijd in overleg);
  • Dat het gezellig vindt om leuke dingen te doen met elkaar;
  • Met kinderen in ongeveer dezelfde leeftijd.

Hebben jullie niet het ‘complete pakket’ maar denk je wel iets te kunnen betekenen? Reageer dan ook, want we kunnen altijd kijken of er een match mogelijk is.

Wil je meer informatie? 

Dan kun je contact opnemen met Judith Luchies, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Ede, via judithluchies@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06- 16 01 81 97

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.