Voor een vrolijk mannetje van 5 jaar zoeken we een steungezin waar hij een dag in de week een paar uurtjes welkom is om gezellig te komen spelen.
Deze levendige lieverd woont samen met zijn peuterzusje bij hun moeder. Dit gezellige Amsterdamse gezin heeft helaas alleen hun opa nog om fijne en pittige momenten mee te delen. Ze zien hem vaak en graag, maar hij is al flink op leeftijd.

Zijn moeder gunt haar zoontje een gezin met een betrokken vader waar hij met liefde wordt ontvangen, lekker kan spelen en wat extra aandacht krijgt. Ook zou zij het fantastisch vinden als je soms iets leuks met de jongen onderneemt, zoals je dat met bijvoorbeeld je oom en tante zou doen. Denk aan samen naar de kinderboerderij gaan, een ijsje eten in de stad of samen voetballen.

Als jullie op die manier willen en kunnen ‘bijspringen’ geeft het haar de mogelijkheid om af en toe op te laden zodat ze goed voor haar kinderen kan blijven zorgen.
De jongen is lekker ondernemend, kletst graag en veel en is een echte slimmerd. Hij is dol op rekenen en voetballen!

Mag dit jongetje jullie straks jullie zijn bonusfamilie noemen?

Profiel steungezin

We zoeken een warm en actief gezin:

  • Waar deze jongen een dag(deel) in de week mag komen spelen;
  • Dat graag actief bezig is in en om het huis;
  • Dat ernaar uitkijkt bonusfamilie van dit mannetje te worden!

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Shanna Le Double, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam-West, via shanna@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48683530.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.