Even komen aanwaaien na schooltijd voor een kopje thee en een gesprekje over hoe de dag was. Niet omdat het moet, maar vooral omdat het goed voelt. Deze meid (13) zou dat geweldig vinden en ook haar broertje (3) komt graag eens langs.  
Zij groeien op met hun moeder en een broer van 12 jaar. Dit gezin zou heel graag in contact komen met een ouder echtpaar om samen leuke momenten mee op te bouwen. Eigenlijk gunt hun moeder dat vooral de kinderen, en stiekem zichzelf ook.  
 
Deze leuke meid vindt het leuk om spelletjes te spelen, maar vooral zoekt zij een beetje gezelligheid. Iemand die even een luisterend oor heeft na schooltijd en wat aandacht heeft voor haar alleen. Ze houdt van dieren en is gek op paardrijden.  
Haar broertje van 3 is heerlijk aan het ontdekken. Hij speelt rustig met zijn treintjes of auto’s en houdt vooral van een beetje sociaal contact. Dit mannetje is heel graag buiten aan het spelen.  
 
Heb jij ruimte in je hart voor dit lieve gezin en heb jij wel eens zin in een gezellig bakje thee?

Profiel steungezin

Wij zoeken een opa en oma: 

  • Die op schooldagen tijd hebben voor deze lieve meid of jochie. Dit hoeft niet tegelijk; 
  • Die het leuk vinden om een band op te bouwen met dit gezin; 
  • Waar de thee klaar staat. 

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Eveline Smildiger, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Meppel, via eveline@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06-23208721.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.