Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

We zoeken een fijne en stabiele speelplek voor een vrolijk meisje van net één jaar. Haar moeder kreeg na de geboorte een zware postnatale depressie en is nog niet hersteld. Tot voor kort kreeg het gezin hulp van babythuiszorg, maar die ondersteuning is nu gestopt.

Dit lieve meisje is vol energie, bijna altijd aan het lachen en net bezig met haar eerste stapjes. Ze is een echte knuffelkont en geniet van spelen en samen zijn.

We zoeken een steungezin waar ze eens per week welkom is, en waar soms wat flexibiliteit is om de ouders extra te ondersteunen. Het zou fijn zijn als het gezin openstaat voor de zorg en het plezier van een klein meisje dat volop de wereld aan het ontdekken is. Het liefst een gezin met andere kindjes.

Wil jouw gezin deze vrolijke kleine meid een fijne plek bieden om te spelen? Jullie hulp zou echt een groot verschil maken voor dit gezin.

Profiel steungezin

Ik zoek een gezin in Bunnik, Odijk of Werkhoven:

  • Dat een stabiele en liefdevolle omgeving wil bieden aan dit lieve meisje;
  • Waar ze elke week welkom is;
  • Het liefst een gezin met andere kinderen.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Linda van Eck, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Bunnik, via lindavaneck@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06 – 53921182.