Voor een jongen van 15 jaar zoekt Buurtgezinnen een steungezin. Hij woont met zijn ouders in Driebergen en heeft af en toe wat extra ruimte en structuur nodig.
Thuis is het pittig tussen deze jongen en zijn ouders, zoals dat kan gaan met een puber, met als gevolg soms woede-uitbarstingen. Zowel hij als zijn ouders zouden het zo graag anders zien. Wat lucht in de weekenden zou hierbij helpen.

Buitenshuis is hij een beleefde, behulpzame en vriendelijke jongen. Hij heeft een goed gevoel voor humor en verzamelt edelstenen. Deze jongen maakt graag legpuzzels, vooral van Jan van Haasteren. Duidelijke structuur en afspraken zijn voor hem nodig om zich prettig te voelen.
Hij zou het fijn vinden om bij een gezin in Driebergen of omgeving terecht te kunnen. Dan kan hij zaterdagochtend gewoon naar zijn baantje in Austerlitz en zaterdagmiddag naar de scouting in Driebergen. Eén weekend per maand is al heel welkom, maar twee zou nog fijner zijn.

Willen jullie deze jongen het plekje bieden waar hij op adem kan komen?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Driebergen (of omgeving):

  • Waar hij één of twee weekenden per maand welkom is;
  • Dat hem structuur en duidelijkheid kan bieden;
  • Waar hij zichzelf kan zijn, met ruimte voor humor en ontspanning;
  • Het liefst zonder kinderen of met oudere kinderen;
  • Huisdieren zijn meer dan welkom!

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Eefje Becker, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug, via eefje@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-42154716.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.