Soms kijken kinderen toch graag even de kat uit de boom? Nou, deze twee meiden van 7 en 3 niet! Dit duo is nieuwsgierig en spontaan. Ze zijn zo leuk! Je wordt er helemaal vrolijk van. Ze houden van tekenen, van strijkkralen, van gekkigheid uithalen en van lekker veel schommelen.

De ouders van dit geweldige stel zijn heel gelukkig en dankbaar dat zij op een fijne en veilige plek in Nederland wonen. Ze werken hard om hier een mooi bestaan op te bouwen. De vader werkt overdag en zijn liefdevolle en geduldige vrouw werkt in de avonden. Hierdoor hebben ze weinig tijd voor elkaar. Het zou voor hen al fijn zijn als ze zo af en toe samen een lekkere wandeling kunnen maken.

Ben jij dat meidengezin dat deze twee kletskousen af en toe een plekje geeft om lekker te kunnen spelen? En wie weet, misschien gaan jouw meiden ook graag eens uit spelen? Want dan zijn ze bij deze zusjes van harte welkom!

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Leusden zoekt een fijn gezin:

  • Dat in het weekend af en toe tijd heeft voor twee vrolijke meiden;
  • Dat zelf ook een meidengezin is;
  • Dat houdt van gezelligheid in huis;
  • Dat houdt van knutselen, maar ook graag naar buiten gaat.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Maartje de Boer, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Leusden, via maartje@buurtgezinnen.nl Of bel: 06-43474919.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.