Buurtgezinnen is op zoek naar een aardige en vitale vrouw die het leuk vindt om samen met een creatieve tiener lekker te knutselen. Dit slimme en rustige meisje van 16 jaar is heel creatief en kan naaien en handhaken. Ook houdt ze van Diamond Painting en puzzelen. Deze lieve en gezellige meid zou het ook heel leuk vinden om in het weekend af en toe iets leuks met jou te ondernemen. Lijkt het jou ook leuk om samen met haar de hond uit te laten, naar een museum te gaan of een taart te bakken?

Deze tiener neemt haar schoolwerk heel serieus en haalt prachtige cijfers. Ze vraagt veel van zichzelf. Haar ontspanning en plezier haalt ze dan ook uit haar creatieve projecten. Ze groeit op in een liefdevol gezin met haar vader, moeder, zus en broertje. Ook lopen er twee eigenwijze en lieve poezen rond, die zij goed verzorgt en graag knuffelt.

Ben jij die creatieve, ondernemende en aardige vrouw die ook nog eens van knutselen houdt? Wil je af en toe met een geweldig leuke tiener op stap? Aanmelden is een koud kunstje 😊

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Leusden zoekt een rustige, ondernemende en vitale vrouw:

  • Die in Leusden of Amersfoort (liever geen Vathorst) woont;
  • Die zelf geen thuiswonende kinderen (meer) heeft;
  • Die in het weekend tijd heeft om wat leuks te ondernemen;
  • Die ook houdt van lekker creatief bezig zijn;
  • Die een luisterend oor biedt.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Maartje de Boer, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Leusden, via maartje@buurtgezinnen.nl Of bel: 06-43474919.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.