Buurtgezinnen zoekt een steungezin voor actief jongetje van bijna 4 jaar. Hij heeft 3 oudere broers, een jonger broertje en een zusje. Zijn moeder gunt hem een fijne buitenruimte waar hij lekker kan ravotten.

De moeder doet enorm haar best om haar aandacht te verdelen over alle kinderen, maar dat valt niet altijd mee. Helaas zijn er verder weinig mensen in haar omgeving die bij kunnen springen. Daarom heeft ze Buurtgezinnen ingeschakeld om voor de jongste 3 kinderen een fijn plekje te vinden.

Een fijne plek voor haar kinderen zal haar rust geven. Zo kan ze ook de afgelopen periode gaan verwerken.

Dit actieve jongetje heeft vindt het fijn om buiten te rennen, te klimmen of met de bal te spelen. De buitenruimte bij zijn moeder is beperkt. Hij gaat sinds eind juni naar het Pancratius.

Zijn jullie het gezin dat een fijne plek kan bieden aan dit leuke jongetje? Dan hoop ik snel van je te horen!

Profiel steungezin

We zoeken een gezin in Enkhuizen:

  • Dat een fijne plek kan bieden, het liefst met een tuin;
  • Waar dit jongetje doordeweeks in de middag of in het weekend welkom is;
  • Dat een fijn, rustig gezinsleven kan bieden.

Bijzonderheden

Voor zijn zusje zoeken we ook een steungezin. Lees haar oproep hier.
Voor zijn kleine broertje zoeken we ook een steungezin. Lees zijn oproep hier.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Melissa Deenstra, Coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Enkhuizen, via melissa@buurtgezinnen.nl of op 0644276470.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.