Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Houden jullie van wandelen? En kan een gezellig meisje af en toe met jullie mee?

Maak dan kennis met deze leuke meid van 13, die in doen en laten een stuk jonger is en (iets) meer begeleiding nodig heeft dan leeftijdsgenootjes. Het is een gezellige en lieve meid.

Ze groeit op in een groot gezin, met twee oudere broers en twee jongere zusjes. Haar liefdevolle moeder is geopereerd, waar ze nog van herstellende is. Ze moet dit jaar nog twee operaties ondergaan. Haar vader werkt veel en doet wat hij kan voor het gezin. Deze ouders kunnen wel wat steun gebruiken en gunnen hun dochter wat extra aandacht.

Dit meisje vindt het leuk om samen te wandelen (in het bos), te tekenen, te kleuren, te voetballen en houdt van dieren. Ze heeft behoefte aan één-op-één aandacht, samen er op uit of gezellig binnen iets doen. Maar ze vindt het ook fijn om tussendoor even zelf te gamen.

Geven jullie dit meisje de aandacht die ze zo hard nodig heeft?

Profiel steungezin

Wij zoeken een stel met oudere kinderen of zonder kinderen:

  • Waar zij mee mag draaien en één- op-één aandacht krijgt;
  • Om samen leuke dingen mee te doen, op vrijdag na 15.00 uur;
  • Waar dit meisje af en toe op zaterdag of zondag welkom is;
  • In of nabij Wezep, zodat ze zelf op de fiets naar jullie toe kan.

Bijzonderheden:

Voor haar zusje zoeken we ook een steungezin. Lees haar oproep hier

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Alexandra van den Tillaard, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Oldebroek, via alexandra@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06 – 27863344

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.