Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Als jij steungezin wordt voor dit gezin, dan heb je dubbel pret!

Buurtgezinnen zoekt een liefdevol en betrouwbaar gezin dat ruimte heeft voor niet één, maar twee lieverdjes: een tweeling. Deze onderzoekende en actieve jongetjes van ruim 1 houden van klimmen en klauteren. Ze zijn allebei lekker zichzelf en hebben hele andere karaktertjes. Je smelt als je ze ziet!

Voor de lieve moeder van dit duo is het belangrijk dat zij af en toe tijd heeft om op adem te komen, want ze heeft een pittige tijd achter de rug. Ze zou het ook heel fijn vinden om af en toe gezellig een kopje koffie te komen drinken en ervaringen te delen. En wie weet, misschien kunnen deze hardwerkende vader en zorgzame lieve moeder met jouw steun ook weer eens samen wat doen.

Ben je zelf heel toevallig ook een gezin met een tweeling? Het hoeft niet, maar het zou wel helemaal geweldig zijn. En heb jij zin om met deze ondernemende tweeling op een woensdagmiddag lekker beestjes te gaan kijken of in het bos te ravotten? Doen! Ze toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Leusden zoekt een gezin:

  • Dat er graag op uit gaat met dit ondernemende duo;
  • Dat houdt van de natuur en van dieren;
  • Dat snapt dat het met een tweeling misschien nét even anders gaat;
  • Dat in ieder geval op een woensdagmiddag beschikbaar is;
  • Dat het op termijn leuk lijkt om af en toe twee logeetjes te ontvangen.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Maartje de Boer, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Leusden, via maartje@buurtgezinnen.nl Of bel: 06-43474919.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.