Een dappere moeder uit Odijk maakt een moeilijke tijd door. Ze is onlangs gescheiden, heeft psychische uitdagingen, herstelt van een burn-out en is naar een dorp verhuisd waar ze helemaal niemand kent. Samen met haar dochter van 7 en zoon van 11 jaar probeert ze haar leven opnieuw vorm te geven. Maar dat is niet gemakkelijk en ze moeten alle drie wennen aan de veranderingen.

Voor haar dochter van 7 zoekt deze liefdevolle moeder een fijn gezin. Het meisje houdt van buitenspelen, sporten, knutselen, skeeleren, gezellig kletsen en naar de speeltuin gaan. Ze zou graag naar een gezin met andere kinderen gaan waar ze af en toe in het weekend een paar uur mag komen spelen.  Zo kan haar moeder even op adem komen en wat meer tijd met haar stillere zoon doorbrengen.

Wil jouw gezin dit lieve, vrolijke meisje een plek bieden? Voor jullie is het misschien een kleine moeite, maar voor deze moeder en haar kinderen betekent het heel veel.

Profiel steungezin

Ik zoek een gezin in Bunnik of Odijk:

  • Dat een stabiele en liefdevolle omgeving wil bieden aan dit meisje;
  • Waar ze elke week of om de week in het weekend een dagdeel welkom is;
  • Waar ze met andere kinderen kan spelen.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Linda van Eck, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Bunnik, via lindavaneck@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06 – 53921182.