Voor dit meisje van bijna 4 jaar ben ik op zoek naar een energiek steungezin. Dit pientere meisje heeft veel humor en maakt gemakkelijk contact. Ik zoek een steungezin dat het leuk vindt om met haar op trekken en waar ze haar ei kwijt kan.

Helaas is haar moeder plotseling getroffen door ziekte, waardoor de wereld van dit gezin op z’n kop staat. In deze onzekere tijd kan dit gezin de hulp van een steungezin goed gebruiken. Het zou al enorm helpen als jullie dit meisje regelmatig in het weekend welkom heten. Op deze manier komen haar ouders even tot rust en ontstaat er ruimte om ook de andere kinderen voldoende aandacht te geven.

Dit meisje houdt van knutselen, zingen en dansen. Ook gaat ze er graag met jullie op uit, bijvoorbeeld naar een speeltuin of museum. Een gezin met iets oudere kinderen dan haarzelf of een energieke opa en oma passen goed bij haar!

Zijn jullie het gezin dat ik zoek?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in of in de omgeving van De Wijk:

  • Waar het meisje op een weekenddag welkom is;
  • Met iets oudere kinderen of een energieke opa en oma.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Ilona Schra, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente De Wolden, via ilona@buurtgezinnen.nl of bel: 06-53765322.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.