Een klein dametje zit bij papa op schoot. Nieuwsgierig kijkt ze om zich heen, maar haar lachjes zijn voor papa en mama en (nog!) niet voor mij. Want mij kent ze nog niet. Haar ouders zoeken een fijne, gezellige plek waar hun dochtertje nieuwe mensen en kindjes kan leren kennen.

Nu is ze namelijk steeds thuis, vooral bij mama. Haar vader is lange dagen aan het werk, haar moeder probeert vanuit thuis te werken. Maar dat lukt niet zo goed met dit kleintje om haar heen. Daarnaast hebben de ouders al heel veel meegemaakt de afgelopen jaren, waardoor het soms niet makkelijk is om alle ballen in de lucht te houden.

Het meisje is net 1 geworden en houdt ervan om lekker op ontdekkingstocht te gaan. Samen naar buiten bijvoorbeeld, misschien zet ze daar binnenkort wel haar eerste stapjes. Het vinden van een fijn steungezin zou het voor het meisje een kans zijn om haar wereld wat groter te maken.

Wil jij daaraan mee helpen?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in (de buurt van) Haelen:

  • Waar dit meisje wekelijks mag komen spelen. Het zou fijn zijn als je op fietsafstand woont, of het meisje kan ophalen en thuisbrengen;
  • Het liefste gaat ze spelen in een gezin met andere kindjes;
  • Maar een opa en oma worden juist ook van harte uitgenodigd om te reageren.
Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Rianne Theunissen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Leudal, via rianne@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22294308.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.