Toen ik voor het eerst kennis maakte met deze schattige tweeling, wisten zij mij direct te betoveren met hun stralende lach.

Buurtgezinnen Noordwijk is op zoek naar een liefdevol steungezin voor deze twee lieve en opgewekte 8 maanden oude broertjes. We zoeken een plek waar de jongens één dag(deel) per week naar toe kunnen.

De kindjes groeien op in een warm gezin, samen met een broertje van 2 en een broer van 7. Hun ouders hebben echter een moeilijke periode achter de rug. Het kost ze veel energie om alles draaiende te houden. Daarom is het belangrijk dat dit gezin ondersteuning krijgt, zodat er weer rust en balans in het gezin kan komen.

Wil jij een dubbele dosis liefde ontvangen van deze schatjes?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen Noordwijk is op zoek naar een steungezin in de omgeving van Noordwijk:

  • Waar deze baby’s een doordeweekse dag mogen komen spelen en knuffelen;
  • Met of zonder eigen kinderen.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Kathelijne van Mierlo, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Noordwijk, via kathelijne@buurtgezinnen.nl of bel: 06- 18107633.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.