Buurtgezinnen in de Hoeksche Waard zoekt een steungezin in Oud-Beijerland of omgeving voor een creatieve 10-jarige meid.
Het gezin, bestaande uit een moeder, twee dochters en een zoon, is open en spontaan. Door de gezondheid van de moeder en zorgen binnen het gezin valt het niet altijd mee. De moeder doet er alles aan om haar kinderen de nodige aandacht te geven, maar een extra handje zou soms erg fijn zijn.

We zoeken een gezin waar haar dochter een dagdeel per twee of drie weken heen kan. Waar ze kan genieten van één-op-één aandacht en misschien wel heerlijk creatief bezig kan zijn.

Deze meid houdt enorm van de natuur en dieren. Ze is graag bezig met haar handen, bijvoorbeeld in een moestuin, maar ook tekent of knutselt ze graag. Voor het maken van een zelf genaaide knuffel of tas, draait ze haar hand niet om.
Nieuwsgierig, behulpzaam en grappig zijn een aantal van haar karaktereigenschappen. Ze beleeft de dingen intens.

Heb jij tijd en aandacht voor deze leuke meid?

Profiel steungezin

We zoeken een gezin in Oud-Beijerland en omgeving:

  • Dat eens per 2 à 3 weken een dagdeel beschikbaar is;
  • Zonder kinderen;
  • Zonder huisdieren (vanwege allergieën), een hond kan wel;
  • Dat houdt van de natuur en/of creatief bezig zijn.

Bijzonderheden

Voor haar zusje zoeken we ook een steungezin! Lees haar oproep hier

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Annette van Hofwegen via annette@buurtgezinnen.nl, of bel 06-14629487

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.