Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een gezin met drie kinderen zoekt Buurtgezinnen voor de middelste zoon (6) een fijn steungezin.
Door de grote zorgvraag van de oudste zoon, waren de afgelopen jaren zeer intensief. De liefdevolle ouders werken erg hard om alle ballen in de lucht te houden, maar ervaren met periodes nog veel stress. Ook de fysieke beperking van de ouders vraagt veel energie. Helaas hebben ze niet veel mensen om zich heen die (structureel) steun kunnen bieden. Het jongere broertje gaat al een tijd naar zijn eigen steungezin en dit gaat super goed. Nu hopen we een fijn extra plekje te vinden voor deze middelste knul.

Deze jongen ging al eerder naar een steungezin, maar helaas is deze koppeling gestopt in verband met privéomstandigheden van het steungezin. De jongen mist de exclusieve aandacht enorm. Daarom is Buurtgezinnen nu opnieuw op zoek naar een steungezin voor hem. Dit zou iedereen wat lucht geven en de ouders de ruimte om op die momenten hun andere twee kinderen onverdeelde aandacht te geven.

Dit nieuwsgierige manneke is een echte kletskous. Hij is gek op de natuur en alles wat daar kunt doen. Een stukje fietsen, het bos in, het strand op of spelen in een speeltuin… alles vindt hij leuk. Heb je huisdieren? Dan staat hij vooraan om ze uit te laten of te verzorgen.

Heet jij deze vrolijke vriend welkom in jullie huis?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Beverwijk:

  • Waar deze jongen om de week welkom is op een doordeweekse dag na 14.15 uur;
  • Met leeftijdgenootjes, maar dat is geen must;
  • Alleenstaande(n) of een stel zonder kinderen zijn ook van harte welkom te reageren;
  • Met huisdieren. Het is geen must, maar hij zou dat erg leuk vinden.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Ingeborgh Olij-Frima coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Beverwijk en Heemskerk, via ingeborgh@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-11017207.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.