Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een gezellige jongen (8) zijn wij op zoek naar een fijn steungezin. Hij groeit op in een liefdevol maar soms druk gezin. Zijn vader maakt voor zijn werk lange dagen, waardoor de opvoeding voor een groot deel bij de moeder ligt. Zij is door fysieke (en andere) klachten oververmoeid geraakt. Ze wil er altijd voor haar kinderen zijn. Heel erg mooi, maar daardoor loopt ze zich zelf wel voorbij. Af en toe een moment van rust, zou haar en haar gezondheid goed doen. Ze kan dan opladen om haar lieverds daarna weer de volledige aandacht te geven.
Deze ouders hebben leuke contacten met de buren en ook bij de voetbalclub van hun zoon. Maar mensen om af en toe op terug te vallen hebben ze niet.

Deze jongen is erg lief en behulpzaam voor zijn zusje. Hij is graag actief bezig. Vraag hem niet om stil op een stoel te zitten, want dan wordt hij erg ongelukkig. Lekker buiten spelen met vriendjes, dat is wat hij wil. Vooral voetballen is favoriet! Daar is hij dan ook erg goed in.

Zijn jullie dat actieve gezin met vrolijke speelmaatjes voor deze jongen?

Profiel steungezin

Wij zoeken een fijn steungezin in de gemeenten Bladel, Reusel-De Mierden of Eersel:

  • Dat het gezellig vindt als deze jongen om de week op vrijdag- of zaterdagmiddag komt spelen;
  • Met kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Dianne Mariën, coördinator Buurtgezinnen van Bladel en Reusel-De Mierden, via dianne@buurtgezinnen.nl of bel op 06-83357211.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.