Deze lieve moeder en zoon (11 jaar) wonen samen in Woensel West. Ze hebben het heel fijn samen, ook al zijn ze vaak op elkaar aangewezen. Zijn moeder gunt haar zoon een ander plekje met kinderen waar hij lekker zichzelf mag zijn en ook kan leren van het samenzijn met anderen.
In de buurt heeft hij best wat vriendjes waar hij regelmatig mee voetbalt, maar echte vriendschappen zijn niet vanzelfsprekend voor hem.

Op school kan hij goed mee, maar echte aansluiting heeft hij niet. Terwijl hij niets liever doet dan samen voetballen of gamen. Of gewoon kletsen tijdens een gezellige BBQ met een vuurtje. Het is echt een lieverd en hij doet graag mee. Hij houdt ook van muziek, van metal tot the golden oldies. Als dat dan ook nog kan via karaoke, wordt hij helemaal enthousiast. Daarnaast is hij ook heel creatief, hij maakt de mooiste artistieke foto’s die hij je graag laat zien.

Waar je deze moeder en haar zoon heel blij mee maakt, is als hij een plek vindt waar hij zich thuis kan voelen. Het liefst met kinderen rond dezelfde leeftijd. Hij komt graag een keertje na school een paar uurtjes langs. Of hij eet een keertje mee als hij in het weekend is komen spelen. De invulling van jullie hulp is in overleg.

Met een kleine investering, kun je echt een groot verschil maken. Ben je enthousiast, wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Profiel steungezin

We zijn op zoek naar een fijn gezin in (omgeving) Woensel West:

  • Waar deze jongen welkom is en zijn plekje vindt;
  • Bij voorkeur met een zoon of dochter rond dezelfde leeftijd (11);
  • Dat sensitief is voor de behoeften van deze lieve jongen.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Eva Blaauw, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Eindhoven, via eva@buurtgezinnen.nl of bel: 06 – 14 39 04 74.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.