Buurtgezinnen Oisterwijk zoekt voor een liefdevol gezin een veilig steungezin in Haaren of Oisterwijk. De ouders wonen apart met hun twee zonen en dochter (13) in Haaren. Voor hun puberdochter zijn we op zoek naar een vertrouwd extra plekje waar rust en ruimte is. Het is leuk als er kinderen van dezelfde leeftijd zijn of die net wat ouder zijn. Maar steun van een fijn stel zonder kinderen is ook welkom.

Door omstandigheden is deze meid uitgevallen van school en probeert ze haar ritme weer te vinden. Haar ouders gunnen hun dochter juist een gezin in de buurt waar ze af en toe langs kan gaan voor een praatje of om samen iets ondernemen. Ze is een echt buitenmens. Ze mist haar sociale contacten nu ze zoveel thuis zit en dat werkt door in hoe ze zich voelt. Haar hobby’s zijn zingen, dansen, paardrijden en ze is graag creatief bezig. Een wekelijkse afspraak na school voor een paar uurtjes zou heel fijn zijn, alles in overleg met elkaar natuurlijk.

Heb jij een momentje voor deze jongedame?

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin in Haaren of Oisterwijk:

  • Dat een paar uurtjes per week (of om de week) beschikbaar is;
  • Dat een warme band met het gezin wil opbouwen;
  • Bij voorkeur een gezin met kinderen van dezelfde leeftijd of ouder. Een stel zonder kinderen is ook welkom om te reageren.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Reggie van Himbergen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Oisterwijk, via reggie@buurtgezinnen.nl of bel: 06-57552150.