Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een kletskous van 3 jaar zoeken we een gezin waar ze op woensdagmiddag kan spelen. Haar gezin woont nog niet zo lang in Valkenswaard, en kent hier nog niet zoveel mensen. Graag bouwen ze een fijne band op met jullie.
In dit gezin doen de moeder en haar 3 kinderen veel samen. Ze zijn erg behulpzaam naar elkaar. De kinderen stoeien graag, maar er wordt ook veel geknuffeld.  De 4 dames hebben een moeilijke tijd achter de rug. Als de jongste af en toe bij een ander gezin fijne aandacht kan krijgen, kan haar moeder even tot rust komen. Een momentje voor zichzelf kan ze goed gebruiken na een lastige tijd.

Familie en vrienden wonen buiten het dorp. Het zou leuk zijn om binnen het dorp ook vrienden te maken. Het gezin vindt het heerlijk om op pad te gaan, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of samen zwemmen. Ook gaan ze graag aan de slag in hun moestuintje.

Het meisje gaat 1x per week naar de peuterspeelzaal en speelt met van alles. Ze houdt van aandacht en weet je zo over te halen met haar ondeugende blik.

Ben jij degene die het verschil maakt?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin/ouder in Valkenswaard:

  • Waar dit meisje elk week of om de week op woensdagmiddag welkom is;
  • Dat dit meisje een fijne plek kan bieden.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Cora van Herk, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Valkenswaard, via Cora@buurtgezinnen.nl Of bel: 06-39415313.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.