Buurtgezinnen Beekdaelen zoekt voor een gezin uit Wijnandsrade met twee leuke vrolijke meiden van 2,5 en 4 jaar oud een steungezin. We zoeken een gezin of ouder koppel dat het leuk vindt om een band op te bouwen met deze familie.

Deze Limburgse familie wil graag samen met een ander gezin met kinderen iets leuks ondernemen. Dat kan van alles zijn: knutselen, bakken, buiten zijn of lekker kletsen. Het gezin heeft weinig mensen om op terug te vallen.

Deze familie houdt van buiten zijn en van het plattelandsleven. Ze zouden het leuk vinden om samen op pad te gaan met het steungezin. De meiden zijn lief, sociaal en verzorgend naar elkaar. Ze houden van knutselen, tekenen, buitenspelen en ravotten.

Zijn jullie dat gezin dat het leuk vindt om met deze familie op pad te gaan? Meld je dan aan, ik vertel je graag meer.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in of rond de gemeente Beekdaelen:

  • Voor een gezellig contact;
  • Dat van het buitenleven houdt;
  • Waar deze leuke meiden een fijne, gezellige speelplek hebben;
  • Met wie het gezin geregeld (in onderling overleg) op stap kan;
  • Bij voorkeur met kinderen rond dezelfde leeftijd.

Bijzonderheden:

Vanwege angsten zijn honden geen goede combinatie met dit gezin.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Deborah Pinckers, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Beekdaelen, via deborah@buurtgezinnen.nl of bel: 06-23740838.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.