Deze gezellige jongen van 8 is de jongste van drie kinderen. Met zijn moeder, broer en zus vormt hij een liefdevol en hecht gezin. Dit gezin heeft heel veel meegemaakt en daardoor hebben de kinderen extra structuur, steun en duidelijkheid nodig. Het is voor hun moeder hard werken om alle ballen in de lucht te houden. Daarom zijn we voor deze kleine filosoof op zoek naar een stabiel en rustig steungezin.

Deze zorgzame knul heeft veel vragen over de wereld, de natuur, de hemel of waarom iets zo is. Hij heeft humor, houdt enorm van dieren, reptielen en dino’s. Tekenen en verven doet hij ook graag. Het liefste scharrelt hij rond op een boerderij tussen de dieren. Deze jongen vindt het lastig om emoties te herkennen en is angstig voor harde geluiden of stemmen. Hij is wat jong voor zijn leeftijd. Een steungezin dat duidelijk is, hem aanmoedigt en begeleiding geeft is heel fijn.

Is deze lieve huismus bij jullie welkom?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in (de buurt van) Duiven:

  • Dat deze jongen een dag(deel) om de week opvangt;
  • Bij voorkeur met jongere kinderen;
  • Met (boerderij)dieren;
  • Dat rust, regelmaat en duidelijkheid kan bieden;
  • Waar het rustig en vertrouwd voelt.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Wietske Glaser, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Duiven en Westervoort, via wietske@buurtgezinnen.nl. Of bel 06 148 50 264.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.