Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Door verdrietige omstandigheden zoeken wij een steungezin om een alleenstaande vader te helpen. Zijn vrouw is onverwacht overleden en dat heeft natuurlijk een grote impact op dit gezin. Plotseling staat hij alleen voor de zorg en opvoeding van twee jonge kinderen. Naast de zorg voor de kinderen en zijn fulltime baan heeft hij weinig tijd om tot rust te komen. Met jullie hulp kunnen deze vader en zijn lieve kinderen beter omgaan met dit grote verlies.

Skaten, fietsen, buiten spelen, knutselen en gezelligheid, daar doe je deze lieve zus (6) en haar broertje (4) een groot plezier mee. Geef de jongen wat gereedschap en hij is dolgelukkig!
Beide kinderen hebben behoefte aan een gezin waar zij wat extra aandacht en liefde krijgen. Het is leuk als je kinderen hebt, maar zeker geen must. Dit duo kan goed met elkaar overweg en vindt het ook wel fijn om de aandacht niet met anderen te hoeven delen.

Zijn jullie de helpende hand die dit gezin zo hard nodig heeft?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt voor deze twee lieverds een steungezin:

  • Waar deze kinderen in het weekend een dagje welkom zijn;
  • Waar ze mogen ontspannen en een fijne dag kunnen hebben;
  • Waar ruimte is voor twee kinderen die wat extra aandacht en liefde kunnen gebruiken;
  • Bij voorkeur wonend in Vianen of Hoef en Haag;
  • Een gezin met of zonder kinderen maakt niet uit, jouw hulp is welkom en zeer gewenst.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Marijke van Tiggelen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Vijfheerenlanden, via marijke@buurtgezinnen.nl of bel: 06-39402710.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.