Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een leuk jongetje (1) zoeken we een steungezin waar hij doordeweeks een ochtend welkom is.. Dan kan zijn moeder, die vanwege haar ziekte vaak weinig energie heeft, even wat rust pakken. In de middag zal ze dan met voldoende energie voor haar zoon en tienerdochter kunnen zorgen. Eventueel een ander dag(deel) is ook zeker bespreekbaar, alle hulp is welkom.

Dit vrolijke jongetje maakt makkelijk contact met zijn lieve lachjes en is snel tevreden. Gezien zijn jonge leeftijd is rust en regelmaat nog wel erg belangrijk. Maar ook een fijne plek waar hij positieve aandacht krijgt. Heb je iets oudere kinderen met wie hij kan spelen? Dat zou helemaal leuk zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden en ben je bereid om je voor hen in te zetten, neem dan gerust contact met mij op.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Valkenswaard:

  • Voor ondersteuning op een dag(deel) in de week;
  • Dat het leuk vindt om de zorg voor een 1 jarige te hebben;
  •  Waar rust en regelmaat vanzelfsprekend zijn.

Bijzonderheden:

Past een tienermeid beter bij jullie gezinssamenstelling? Lees dan eens de oproep van zijn grote zus

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Cora van Herk, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Valkenswaard, via Cora@buurtgezinnen.nl Of bel: 06-39415313.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.