Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen zoekt steun voor een jong gezin met een baby zoontje (geboren juli 2023). We zoeken iemand die de baby een paar uurtje in de week wil vertroetelen en verzorgen. De ouders van dit schattige jongetje hebben beiden geen makkelijk verleden gehad. Ze hebben wat tijd en ruimte nodig om hun leven weer op de rails te krijgen. Een steungezin zou daarin enorm helpend zijn.

De baby is een vrolijk en makkelijke mannetje dat het heerlijk vindt om vastgehouden te worden. Helaas hebben deze ouders nauwelijks mensen om zich heen waar ze op terug kunnen vallen. Daarom willen ze graag een gezin in de buurt waar ze wat op kunnen steunen.

Vind jij het leuk om voor een baby te zorgen? En heb jij tijd om een paar uurtjes in de week met dit jongetje door te brengen? Laat het me dan snel weten!

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Hoorn, Zwaag of Blokker:

  • Voor een baby van ruim twee maanden;
  • Waar hij 1 keer in de week een paar uurtjes naartoe mag, het liefst op een zondag;
  • Waar hij vertroeteld wordt en lekker rustig kan slapen.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Irene Maas, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Hoorn, via irenemaas@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06-20915005.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.