Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen zoekt steun voor een jonge moeder met een baby dochtertje (geboren juni ’23). We zoeken iemand die de baby een paar uurtjes in de week wil vertroetelen en verzorgen. De moeder van dit schattige meisje is alleenstaand en heeft een moeilijke tijd gehad. Zij heeft wat tijd en ruimte nodig om haar leven weer op de rails te krijgen.

De baby is een vrolijk en makkelijk meisje dat het gezellig vindt met anderen om haar heen. Helaas hebben de moeder en de baby niet veel mensen om zich heen waar ze op terug kunnen vallen. Daarom willen ze graag mensen leren kennen in de buurt. Ze wonen in Drimmelen.

Vind jij het leuk om voor een baby te zorgen? En heb jij tijd om een middag in de week, of een paar uurtjes in het weekend, met dit kleine meisje door te brengen? Laat het me dan snel weten.

Profiel steungezin

Wij zoeken steun in Drimmelen:

  • Voor een baby van 3 maanden;
  • Waar ze 1 keer in de week een paar uurtjes naar toe mag;
  • Waar ze vertroeteld wordt en;
  • Lekker rustig kan slapen.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Wilma den Hoed, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Drimmelen, via wilma@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06-21702704.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.