Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

We zoeken voor een alleenstaande moeder van 2 dochters (6 en 3) een sociaal gezin om samen op te trekken. Deze zorgzame moeder heeft uitdagingen overwonnen en opgelost. Ze wil het beste voor haar meiden en doet daar veel voor, daardoor mist ze zelf ontspanning. Alles altijd alleen moeten doen, beslissen en regelen, is soms best zwaar. Ze zou af en toe met iemand willen praten over het ouderschap.

In het ondernemende en sociale gezin zorgt de moeder dat de meiden positief opgroeien. Op dit moment kost haar dat wel veel energie. De strijd voor hun geluk begint zijn tol te eisen. Hoe fijn zou een ander gezin zijn om mee op te trekken! De kinderen die samen spelen en de moeders die samen kunnen praten over hun uitdagingen.

Haar lieve meiden zijn sociaal en echte dametjes. De jongste speelt graag met haar poppen en vindt kletsen ook erg leuk. De oudste zwemt graag, houdt van rolschaatsen en scouting. Beiden spelen ze graag met andere kinderen in speeltuintjes of andere gelegenheden.

Spreekt deze vraag je aan, neem dan gerust contact met mij op.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Valkenswaard:

  • Met kinderen in de peuter- en/of basisschoolleeftijd;
  • Met een moeder die ervoor openstaat met deze moeder op te trekken;
  • Dat graag een uitstapje maakt.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Cora van Herk, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Valkenswaard, via Cora@buurtgezinnen.nl Of bel: 06-39415313.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.