Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

We zoeken voor een meisje van 1,5 jaar oud een leuk gezin waar ze 1x per week kan spelen, zodat haar mama wat tijd heeft voor het huishouden. Het zou fijn zijn als deze moeder ook in geval van nood op jullie mag rekenen.
In dit gezellig drukke gezin zorgt de moeder voor veel structuur, maar heeft weinig tijd voor zichzelf. Het zou daarom erg fijn zijn als ze regelmatig wat tijd heeft om op te laden en haar huis netjes te houden. Deze jonge alleenstaande moeder van 4 kinderen zou het ook leuk vinden om af en toe een ander jong gezin te ontmoeten. Het alleen runnen van een groot gezin valt niet altijd mee, maar deze moeder zorgt daarin dat haar kinderen voorop staan. Het zou ook mooi zijn als ze ook af en toe wat steun kan krijgen om dit te kunnen blijven doen.

Het pittige dametje kan erg gezellig kletsen en vindt het erg leuk om in het middelpunt te staan. Samen tekenen met haar broertje of samen spelen met haar speelgoed maakt haar erg blij. Zoals de meeste kindjes op deze leeftijd kan ze ook wel boos worden als ze haar zin niet krijgt.
Mocht jullie gezin ruimte bieden voor meerdere kinderen dan zouden haar broertje en zusjes (3, 4 en 7 jaar) het ook leuk vinden om een keer te komen spelen.

Ben je nieuwsgierig geworden en zijn jullie zo’n fijne plek, neem dan gerust contact met mij op.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Valkenswaard:

  • Voor een paar uur tot een dagdeel in de week;
  • Dat ook opvoedt met structuur en duidelijkheid;
  • Dat af en toe ook kan bijspringen op andere momenten.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Cora van Herk, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Valkenswaard, via Cora@buurtgezinnen.nl Of bel: 06-39415313.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.