Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een spontaan jongetje van 9 maanden zoeken we een leuk echtpaar dat een soort opa en oma-band met hem wil opbouwen. Het liefst zien jullie elkaar een ochtend per week, en af en toe ook een dag in het weekend. Zijn moeder is 1,5 jaar geleden getroffen door een ziekte, en kan die tijd goed gebruiken om tot rust te komen. In de middag zal ze dan met voldoende energie voor haar zoon en haar tienerdochter kunnen zorgen.

Dit lieve jongetje groeit met zijn zus op in een betrokken jong gezin. Hij heeft een oma die graag zou willen helpen, maar haar leeftijd laat dat niet meer toe. Zijn ouders gunnen hem zo’n band enorm, en daarom zoeken we mensen die deze rol willen oppakken.

Dit lieve spontane jongetje verovert je hart met zijn prachtige lachjes. Gezien zijn leeftijd heeft hij nog behoefte aan rust, reinheid en regelmaat. Hij is graag mee op pad, te voet of op de fiets, daar geniet hij erg van. En een bezoekje naar de kinderboerderij wordt zeker erg gewaardeerd.

Ben je nieuwsgierig geworden en ben je bereid om je voor dit gezin in te zetten? Neem dan gerust contact met mij op.

Profiel steungezin

Wij zoeken een echtpaar in Valkenswaard:

  • Voor ondersteuning op een ochtend in de week;
  • Dat het leuk vindt om de zorg voor een baby te hebben;
  • Waar dit jongetje rust en regelmaat vindt.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Cora van Herk, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Valkenswaard, via Cora@buurtgezinnen.nl Of bel: 06-39415313.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.