Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

We zoeken een fijn steungezin voor twee zusjes van 6 en 7 jaar oud. Als alleenstaande ouder van 4 kinderen kan hun moeder de extra steun goed gebruiken. Ze werkt hard aan haar gezondheid en heeft daardoor soms weinig energie over om de meiden een leuke middag te bieden. Er zijn weinig mensen op wie ze kan terugvallen en het vele alleen zijn met haar kinderen vergt veel van haar. Wat zou het haar helpen als haar dochters om de week een middag na school bij een gezellig gezin mogen spelen. De meisjes kijken daar zelf ook heel erg naar uit!

De oudste van het stel is heel zorgzaam en kan erg genieten van tekenen en knutselen. Haar zusje is een grappenmaker en zoekt direct naar contact. Ze spelen graag met elkaar en met andere kinderen. Deze lieve zusjes worden blij van een fijne speelplek in een warm gezin dat het ook leuk vindt dat ze er zijn. Willen jullie hen die regelmaat en vrolijkheid bieden?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin met kinderen in Amsterdam-West in de omgeving Spaarndammerbuurt en Jordaan:

  • Dat om de week aandacht en gezelligheid kan bieden aan de zusjes;
  • Dat bereid is om de zusjes die dag van school op te halen.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Shanna Le Double, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam-West, via shanna@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48683530.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.