Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een jongen (9) en zijn zus (5) zoeken we een lief (ouder) stel voor een middag in de week. De twee wonen met hun moeder in Hippolytushoef. Er is veel liefde en toewijding, maar de moeder heeft veel ballen hoog te houden. Naast haar werk in de zorg kampt ze met lichamelijke problemen. Er is geen familie in de buurt die kan bijspringen en ze snakt naar wat tijd voor zichzelf. Ook gunt ze haar kinderen het gevoel van een fijne opa en oma waar ze even lekker kunnen spelen.

Beide kinderen zijn dol op dingen samendoen, bakken in de keuken, knutselen of gewoon lekker kletsen. Ook naar buiten gaan is favoriet bij dit duo; ze houden ervan om naar het bos of het strand te gaan.

Zijn jullie het lieve stel dat een middag in de week vrijmaakt voor deze broer en zus?

Profiel steungezin

Wij zoeken een ouder stel of gezin in Hippolytushoef of nabije omgeving:

  • Waar deze kinderen lekker kunnen spelen op een woensdag of donderdag;
  • Die de kinderen willen ophalen van school in Hippolytushoef.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Corinne Veldman- Louter, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Hollands Kroon, via corinne@buurtgezinnen.nl of telefoonnummer 06 48 07 62 99.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.