Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin voor een ietwat verlegen lief meisje van 6 jaar. Een plekje waar zij kan af en toe kan komen spelen en kan ze oefenen met het maken van vrienden. Haar moeder gaat door een zware periode heen. Ze zou ontzettend gesteund zijn, te weten dat haar dochter op een fijne plek kan spelen terwijl ze zaken kan regelen voor haar gezinnetje. Buiten school om heeft zij weinig kindjes om mee te spelen. Daarom is ze veel thuis, waar geen broertjes en zusjes zijn en ze vooral samen is met haar moeder.

Deze kleine dame houdt van creatief bezig zijn, is dol op tuinieren en dingen leren over de natuur. De voorkeur gaat daarom uit naar een gezin dat graag buiten is en waar een iets jonger meisje of van vergelijkbare leeftijd woont.

Herkennen jullie je in deze oproep? Stuur dan gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op.

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin in Amsterdam-West in de omgeving Westerpark:

  • Waar dit meisje rustig kan wennen aan het spelen buitenshuis;
  • Dat een middag na school of soms in het weekend tijd heeft;
  • En het leuk vindt om ook een warm contact op te bouwen met haar moeder.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Shanna Le Double, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam-West, via shanna@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48683530.

Over Buurtgezinnen

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.